, ,

FISCHBEIN – F200


Yüksek üretim ve yüksek hızlar için tasarlanmıştır

• Hareketli parçaların kendiliğinden yağlanması

• Olağanüstü güvenilirlik

• Kolay bakım

Karşılaştır

Düşük titreşimli yumuşak performans için hızlı ve güçlü olan Dikiş Başlığı 200, yüksek üretim gereksinimlerini karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Çalışma ortamının ne kadar olmasına bakılmaksızın, Fischbein’in ağır iş hassasiyeti bileşenleri size yıllarca güvenilir performans sunar.

Dikiş Kafası 200, kağıt, dokuma polipropilen, jüt, çuval bezi dahil olmak üzere her tür açık ağızlı poşetin düz dikişinde kullanılan yüksek hızlı bir dikiş başlığıdır . Nett çantaları için özellikle uygundur. Bu dikiş kafası için tipik uygulama: patates paketleme hattı. Dikiş başlığının uygun bir çerçeveye monte edilmesi (bkz. “Fischbein” dikiş sistemleri) ve çalışma sırasında üniteyi soğutmak için özel olarak tasarlanmış bir vantilatörün zorunlu kullanımı (ünite ile birlikte verilmez) gerekir.

Geleneksel Fischbein işçiliği ile inşa edilen Dikiş Başlığı 200 , hareketli parçaları tozdan ve parçacıklardan koruyan, maksimum verimlilik ve düşük bakım sağlayan basınçlı, kendinden yağlamalı bir sistem sunar.

Dikiş kafası 200, 29,9m / dak’a kadar ayarlanabilen doğrusal bir dikiş hızına sahiptir